Tilaus- ja toimitusehdot

Tilauksen tekeminen ja maksaminen

Jokainen kakku suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan pohjasta viimeiseen yksityiskohtaan juuri tiettyyn tilanteeseen ja tilaisuuteen sekä tarvittaessa henkilölle. Kakut ovat aina yksilöitä. Yhden kakun suunnitteluun, valmisteluun ja valmistukseen kuluu aikaa kuudesta tunnista ylöspäin riippuen koristeista ja niiden määrästä. Mitä enemmän ja aikaa vievempiä ja vaativampia koristeita kakussa on, sitä kauemmin kakun suunnittelussa ja toteutuksessa aikaa kuluu. Kuvastokakkuja ei ole.

Tilaus on aina sitova. Kakun tilaaminen aloitetaan maksullisella tarjouspyynnöllä. Tarjouspyynnön hinta hyvitetään tilatun kakun hinnasta. Tarjouspynnön hinnat ovat 15€/kakku, 30€/2 kerroksinen kakku ja 45€/3 kerroksinen kakku. Mikäli haluat useita versioita yhdestä kakusta vain yksi hinta hyvitetään. Eli yksi tarjouspyyntö/kakku hyvitetään yhden tilatun kakun hinnasta. Jos tilaat useita kappaleita samaa kakkua katsotaan hyvitys tilannekohtaisesti.

Tilatessasi tuotteita tai tehdessäsi maksullisen tarjouspyynnön. Kirjoita vähintään seuraavat tiedot:
Tilaajan tiedot: nimi, puh. nro ja email
Toivottu toimitus/kuljetus/nouto päivä ja aika sekä osoite (kuljetus)
Tilattavat tuotteet: minkälainen tilaus, monelle henkilölle, erityisruokavaliot, räätälöidyn tuotteen kuvaus, huomioitavat rajoitteet

Täyttämällä yhteydenotto lomakkeen tai sähköpostin, teet sitovan tilauksen Kakkuvelhottaren tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti. Asiakkaan tulee aina täyttää yhteydenottolomake tai lähettää sähköpostia, jotta tilaus kirjautuu järjestelmäämme ja tilaus- ja toimitusehdot täyttyvät.

Otamme tilaukset vastaan niiden saapumisjärjestyksessä, jos kyseinen ajankohta on jo täynnä ilmoitamme siitä teille viipymättä. Resurssimme ovat rajalliset ja voimme ottaa tilauksia vastaan vain tietyn määrän viikossa. Myös koristeiden valmistaminen on aikaa vievää käsityötä ja vaatii kuivumisaikoja, joten olethan yhteydessä hyvissä ajoin. Täytekakkujen tilaus tulisi tehdä n. 3vko ennen tapahtumaa. Voileipäkakkujen tilaus n. 2vko ennen tapahtumaa.

Lähetämme aina tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksessa otamme puolestamme tilauksen vastaan ja ilmoitamme hinnan. Kysymme mahdollisesti lisätietoja. Tuotteet tulee maksaa etukäteen välittömästi tilausvahvituksen saatuanne tilausvahvituksessa ilmoitetulle Kakkuvelhottaren Puodin tilille.

Kakkuvelhottaren Puoti säilyttää ja arkistoi tilausta edeltäneet ja sitä tarkentaneet keskustelut. Täytetty yhteydenottolomake on merkki sitoutumisesta tilaus- ja toimitusehtoihin sekä maksamaan tilaamansa tuotteen ja palvelut.


Tilauksen muuttaminen
Asiakkaan tulee ilmoittaa ajoissa muuttuneista järjestelyistä sähköpostilla, jotka voivat vaikuttaa tilaukseen, toimitukseen tai toimitus- ja noutoajankohtaan.

Kakkuvelhottarenpuoti ei ole vastuussa, jos jotain tilaukseen vaikuttavaa tietoa ei ole ilmoitettu ajoissa ja tämä johtaa toimituksen myöshästymiseen, allergiseen reaktioon tms.

Vieraiden allergioista asiakas on velvollinen ilmoittamaan Kakkuvelhottaren Puodille ennen tuotteiden valmistuksen aloittamista (viimeistään 1vko). Tässä vaiheessa ei voida enää muuttaa koristeita.


Tilauksen peruminen

Tilauksen voi perua ilman lisäkuluja ennen ennakkomaksua, jossa varataan toimituspäivä. Tämän jälkeen veloitamme tehdystä työstä. Toimituspäivän varausmaksu on 100€ ja sisältyy kakun hintaan tilattaessa. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Myöskään tarjouspyynnön hintaa ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Loppu maksetusta summasta vähennysten jälkeen palautetaan seuraavasti.

3vk 50% hinnasta

2vk 25% hinnasta

1vk ei maksun palautusta

Poikkeuksena suuritöiset kakut, joiden kohdalla veloitetaan jo tehdyn työn mukaan.


Tuotteiden nouto/toimitus

Tuotteet voi noutaa meiltä Graanilta Mikkelistä ennakkoon sovittuna ajankohtana. Tarkan osoitteen noudolle asiakas saa tilausvahvistuksen yhteydessä.

Kakun paras kuljetuspaikka on AINA takakontissa. Pidemmissä kuljetuksissa ja kuumalla ilmalla kakun alle on hyvä sijoittaa litteä iso kylmäpakkaus pyyhkeellä peitettynä. Huolehdithan, että takakontissa ei ole mitään mikä saattaisi pudota tai kaatua kakun päälle. Mikäli kuljetatte penkillä, niin tukekaa penkki tasaiseksi esim. isolla pyyhkeellä.


Kakut pakataan pahvisiin kakkulaatikoihin suojaan pölyltä yms. Kakun alustaa voidaan käyttää tarjoilualustana. Pinnoitetun kakun paras säilytyspaikka on kakkulaatikko, jossa se saa ilmaa eikä "hikoile". Älä siis käytä ilmatiivistä kakkukupua.


Kakut säilyvät syötävänä väh. 2vrk, mikäli kylmäketju on säilynyt kuljetuksessa ja säilytyksessä.

Asiakkaan tulee ilmoittaa, jos noutoaikaan tulee muutoksia. Myöhästyneen tai muutosta toimitusaikaan haluavan asiakkaan tilaamien tuotteiden toimitus- tai nouto siirtyy seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan tai muuttuu noudoksi.


Toimitamme tuotteita n. 100km päähän Mikkelistä ma-la 1€/km + 15€/h hintaan. Toimitus tilataan tilauskaavakkeella ja vahvistetaan tilausvahvituksessa.

Kotiinkuljetuksen tilauksen yhteydessä on hyvä huomioda, että varaa riittävästi aikaa toimituksen ja tuotteen tarjoilun välille. Muistakaa varata myös riittävästi kylmätilaa kakulle. Kakkuvelhottaren Puoti ei ole velvollinen korvaamaan myöhästyneestä toimituksesta asiakkaalle rahallista korvausta.

Reklamaatio ja mahdolliset hyvitykset

Jos asiakas on tyytymätön tuotteeseen, tai siinä on jotain vikaa, tulee asiakkaan ottaa viipymättä yhteyttä. Kakkuvelhottaren Puoti ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle takaisin rahallista korvausta.

Puhelinpalvelun ehdot

Asiakkaan soittaessa Kakkuvelhottaren Puodin numeroon voimme nauhoittaa puhelut yhdessä sovittujen tilausta koskevien asioiden todentamiseksi ja palvelun laadun parantamiseksi. Säilytämme nauhoitteita kuluvan vuoden loppuun.


  
 

Ei kommentteja: