19.2.2018

Kakunkoristeiden valmistus: ruusu



Kakun koristeista seuraavaksi käsitellään ruusut. Nämä koristeet muotoillaan käyttäen palettia. Ruusut voi tehdä kahdella eri tavalla. Ruusut voidaan tehdään suoraan tuoreista lehdistä valmiiksi saakka tai muottiin kuivatuista teräslehdistä kuivana kokoamalla. Itse teen ruusut aina suoraan tuoreena valmiiksi saakka.


Ruusujen tekemiseen tarvitaan sokerimassaa, puhdas leikkuulauta tai muu alusta, pieni terävä veitsi ja paletti, tomusokeria, elintarvikeväriä ja ruiskumaalauslaite.


Lisää tietoa aiheesta tulevasta Kakkuvelhottaren Puodin leivontakoulu kirjasta.

2 kommenttia:

Kanelitytön kakkuparatiisi kirjoitti...

Todella kaunis ruusu! ♥

SirpaA Velhotar Kakkuvelhotar kirjoitti...

Mukavaa, että tykkäsit.